φροντιστήρια γλυφάδα
  • Home
  • Υπηρεσίες
  • Προγράμματα Σπουδών

Προγράμματα Σπουδών

classroom_shutterstock_157595639.jpgΣτο φροντιστήριο μας μπορεί κανείς να επιλέξει ένα από τα παρακάτω προγράμματα σπουδών:

  • Γυμνασίου: Απευθύνονται σε μαθητές των τριών τάξεων του Γυμνασίου, που θέλουν να αποκτήσουν τις υποδομές που απαιτούνται για το μέλλον ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε κάποια μαθήματα και χρειάζονται βοήθεια για την αντιμετώπιση των σχολικών αναγκών τους.
  • Γενικού Λυκείου: Στο Λύκειο οι ανάγκες και οι προτεραιότητες αλλάζουν. Η πρώτη τάξη του είναι τάξη Γενικής Παιδείας αλλά στη συνέχεια ο μαθητής καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε κύκλους σπουδών που θα τον οδηγήσουν στις Ανώτατες Σχολές της επιλογής του. Τα μαθήματα αποκτούν διαφορετική βαρύτητα για κάθε μαθητή, η ύλη στους κύκλους δυσκολεύει και όλα αυτά απαιτούν διαφοροποιημένα προγράμματα σπουδών, ώστε να φτάσουμε στην τελευταία τάξη που οδηγεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  • EΠΑΛ: Τα προγράμματα σπουδών στο ΕΠΑΛ καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των μαθητών του με έμφαση στα μαθήματα ειδικότητας και στη διαφοροποίηση της φιλοσοφίας και των απαιτήσεων σε σχέση με το Ενιαίο Λύκειο. Η τάση για αναβάθμιση των ΕΠΑΛ μας βρίσκει έτοιμους να στηρίξουμε τους μαθητές τους, με κατάλληλα προγράμματα και καθηγητές με μεγάλη εμπειρία ανά τομέα ειδικοτήτων.
  • Αποφοίτων: Οι μαθητές που επαναλαμβάνουν την προσπάθειά τους για εισαγωγή στις σχολές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν, ακολουθούν προγράμματα σπουδών σε πρωινές ώρες, σαφώς διαφοροποιημένα απ΄ αυτά της Γ Λυκείου, με μόνο κοινό στοιχείο το πλήθος των ωρών ανά μάθημα. Η δεύτερη προσπάθεια πρέπει να είναι επιτυχής και αυτό προϋποθέτει διαφορετικούς ρυθμούς και άλλες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις απ΄ αυτές των μαθητών της Γ Λυκείου. Hoμάδα των καθηγητών που διδάσκουν στα τμήματα αποφοίτων στελεχώνεται από άτομα με μακρά προϋπηρεσία και ικανά να επιτύχουν την εξειδικευμένη στόχευση που απαιτείται.

Newsletter

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 219 Γλυφάδα Αθήνα 16674 Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210-9638008

Φαξ: 210-9640774

E-mail:info@epignosiglyfada.gr