φροντιστήρια γλυφάδα
  • Home
  • Υπηρεσίες
  • Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

foto_15_2013.jpgΟ όρος αυτός έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, και πολλοί γονείς αλλά και μαθητές βρίσκονται σε πραγματική σύγχυση, ως προς το τι ακριβώς είναι, πώς πρέπει να γίνεται, πότε και από ποιους. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά σε περιόδους κρίσης, η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι δυσκολότερη. Πολλά ακούγονται, το πλήθος των πληροφοριών είναι τεράστιο και είναι εύκολο να προβεί κανείς σε λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες.

Εμείς πιστεύουμε ότι μόνο η υψηλή εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία ενός ειδικού, μπορεί να εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι΄αυτό, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με την εταιρία Computer Academy, και αποτελούμε πιστοποιημένο κέντρο διενέργειας του Άριστον Τεστ Επαγγελματικού προσανατολισμού. Το τεστ αυτό διενεργείται στον χώρο μας, μέσω ατομικού κωδικού, και αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα αποτελέσματά του παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους, σε έντυπη η ψηφιακή μορφή ατομικού εγχειρίδιου, και αναλύονται σε προσωπικές συναντήσεις με τον Διευθυντή Σπουδών. Τα συμπεράσματα από την όλη διεργασία, αποτελούν βασικό πυλώνα στις περαιτέρω επιλογές κύκλου σπουδών, μαθημάτων επιλογής και φυσικά καταλήγουν στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου του υποψηφίου.

Εκτός από το Άριστον Τεστ, η συνεργασία μας με την Computer Academy επεκτείνεται και στη διενέργεια εκδηλώσεων ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο τοπίο των σπουδών και της αγοράς εργασίας. Πρωτοπορώντας για τα ελληνικά δεδομένα, έχουμε διοργανώσει ήδη δύο Διαδικτυακά Σεμινάρια (Webinars) εντός του 2013, με αντικείμενα σχετικά με το Νέο Λύκειο, τις τάσεις που διαμορφώνονται στις βάσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ και πολλά άλλα. Τα σεμινάρια αυτά ήταν ανοιχτά σε όλους, με δωρεάν συμμετοχή και φυσικά παρακολούθηση εξ αποστάσεως. Το video που μπορείτε να δείτε, στη στήλη με τα νέα μας, είναι ενδεικτικό του περιεχομένου τους.

Newsletter

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 219 Γλυφάδα Αθήνα 16674 Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210-9638008

Φαξ: 210-9640774

E-mail:info@epignosiglyfada.gr