φροντιστήρια γλυφάδα
  • Home
  • Υπηρεσίες
  • Εκπαιδευτικό Υλικό

Εκπαιδευτικό Υλικό

ekpaideutiko_yliko.jpgΤο εκπαιδευτικό υλικό στο φροντιστήριο μας έχει πάψει από καιρό να περιορίζεται στα καθιερωμένα ΄΄φυλλάδια΄΄, ΄΄βιβλία΄΄ και άλλα παρεμφερή. Οι ανάγκες της νέας γενιάς και των εκπαιδευτικών της αναγκών δεν μπορούν να καλυφθούν με τα παραπάνω, αν αυτά δεν συνδυαστούν με ψηφιακό υλικό το οποίο έχει το πλεονέκτημα της διαδραστικότητας, της εύκολης τροποποίησης και ανανέωσης και του εμπλουτισμού με στοιχεία κίνησης και ήχου.

   Με απλά λόγια, οι εκπαιδευτικοί μας φτιάχνουν με προσωπική δουλειά ένα ολοκληρωμένο σύνολο υλικού που αποτελείται από τα παρακάτω:

  • Φροντιστηριακά έντυπα στατικής μορφής (doc,pdf κτλ.) με πλήρη θεωρία, μεθοδολογίες, ασκήσεις κ.α. Τα έντυπα αυτά παράγονται στο έγχρωμο, ασύρματο, φωτοτυπικό μας μηχάνημα και παραδίδονται στους μαθητές μας. Προαιρετικά, μπορούν να δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή σε όσους επιθυμούν την αποθήκευση του υλικού τους σε tablet.
  • Αρχεία ψηφιακής βιβλιοθήκης: Η υποστήριξη των μαθητών μας σε κάποια μαθήματα δεν μπορεί να βασιστεί αποκλειστικά στα έντυπα. Γι΄αυτό, υπάρχει πρόσθετο ψηφιακό υλικό, όπως ενδεικτικά, video μαθημάτων, προσομοιώσεις, online tests κ.α. το οποίο ανεβαίνει στη βιβλιοθήκη ψηφιακού υλικού (Share point). Κάθε μαθητής, πρακτικά, με την εγγραφή του, παραλαμβάνει ολόκληρο το παραπάνω υλικό, το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έτσι ώστε στο τέλος να έχει δημιουργηθεί ένα προσωπικό e-book γεμάτο με όλα τα αναγκαία αρχεία.
  • Προτεινόμενα θέματα: Το επιτελείο των καθηγητών επιμελείται τη δημιουργία πρωτότυπων θεμάτων που προσομοιάζουν μ΄αυτά των εξετάσεων και τα οποία δίνονται στους μαθητές μας σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Τα θέματα αυτά προβάλλονται και στην ιστοσελίδα μας (δείτε το σχετικό τμήμα στην αρχική σελίδα: Θέματα Πανελλαδικών-Προτεινόμενα θέματα).

Newsletter

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 219 Γλυφάδα Αθήνα 16674 Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210-9638008

Φαξ: 210-9640774

E-mail:info@epignosiglyfada.gr